Convocat el

4t CONCURS FOTOGRAFIC de LA DEVESA

“LA FULLA D’OR“

Us adjuntem les bases.

Bases del concurs 2020

4t CONCURS FOTOGRAFIC de LA DEVESA

“ LA FULLA D’OR “

1.- La participació és lliure i gratuïta. Hi podrà participar qualsevol persona aficionada a la fotografia. Hi hauran tres categories : INFANTIL (fins a 12 anys inclosos), GENERAL (a partir de 13 anys) i DENÚNCIA (sense límit d’edat)

2.- Cada participant podrà presentar fins un màxim de 3 fotografies en color o blanc i negre en cada categoria que participi. No s’acceptaran fotomuntatges que distorsionin la realitat.

3.- El tema del concurs és LLIURE Les fotografies han de realitzar-se dins l’entorn del Parc de La Devesa.

4.- Les fotografies han de ser inèdites ( no presentades en cap altre concurs).

5.- Les fotografies s’han de presentar en format JPEG i han de tenir una resolució per a poder ser impreses en un full DN-A4 amb un màxim de 4 Megabytes a agfagirona@gmail.com

6.- Els treballs es podran lliurar del 3 de juliol fins al 31 d’agost (ambdós inclosos) a la següent adreça: agfagirona@gmail.com i s’identificaran amb el nom i cognom del consursant i categoria a la que es presenten al concurs. Un cop rebudes es codificaran per salvaguardar l’anonimat del concursant.

7.- Hi haurà un primer, segon i tercer premi per a les dues categories GENERAL i INFANTIL i un premi únic per la categoria DENÚNCIA. Els guanyadors de totes les categories rebran el trofeig “ La Fulla d’Or “. El primer premi GENERAL i el DENUNCIA rebrán un premi económic de 125 euros cadascun.

8.- Cada participant només podrà guanyar un sol premi.

9.- Les fotografies premiades seran exposades a l’Espai Cívic de la Rosaleda del 25 de setembre fins al 23 d’octubre del 2020.

10.- La fotografia guanyadora de la categoria GENERAL será la portada del cartell de la propera edició.

11.- S’exposaran les millors trenta fotografies a criteri del jurat.

12.- El Jurat estarà format per integrans de la Plataforma Salvem La Devesa i d’AGFA ( Associació Gironina de Fotografia ), EL PUNT DIARI-AVUI i el Diari de Girona. El fallo del jurat, que serà públic, s’anunciarà el divendres 25 de setembre a l’Espai Cívic la Rosaleda.

13,. El jurat podrà declarar desert qualsevol dels premis.

14.- El veredicte serà inapel.lable i es donarà a conèixer directament als autors guardonats. L’entrega de premis serà el dia 25 de setembre a les 19h a l’Espaci Cívic La Rosaleda, seguit d’un refrigeri per a tots els assistents.

15.- Les fotografies presentades quedaran a disposició de les entitats organitzadores, previ consentiment dels autors, per a futures publicacions i difusió. Tots els participants podran recollir les seves fotografies una vegada acabada l’exposició de la mateixa.

16.- Els autors autoritzen als organitzadors que se’ls envïi informació d’aquest i d’altres concursos que puguin ser del seu interès.

17.- Qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases serà resolta, inapel.lablement, pel jurat.

18.- Si degut a les especials circumstàncies que estem vivint, arran de la Covid-19, no es pogués realitzar el lliurament de premis en la data i hora indicada en aquestes bases, per motius de salut pública, l’organització proposarà una altra data tan aviat com sigui possible .

19.-La participació en el concurs de fotografia pressuposa l’acceptació d’aquestes bases.