Foto de la devesa de Joan Pere

Nova actuació de la Brigada Activista del Salabret juntament amb l’Associació de Veïns de la Devesa-Güell i la Plataforma Salvem la Devesa.

Tal com vàren fer la setmana passada aquest grup d’activistes han netejat de nou un dels trams de la riba del Ter aprop de la Passera de Fontajau. Només cal veura les fotos per adonarse’n de la gran quantitat de deixalles que aquets voluntaris han trovat. Des de penjadors, bosses de plàstic, sabates, empolles tant de vidre com d’alumini, tovalloletes, tot el que us podeu imaginar i més.

Denuncien la poca sensibilitat i menyspreu de la gent que sense cap mirament vulnera qualsevol codi ètic, de comportament i respecta tant per a la ciutat com per a la natura. Fan una crida a la gent que s’hi vulgui apuntar per a properas actuacions ( que malauradament seran necessaries ) i una estirada d’orellas al Consistori per la permisivitat, la manca de control i la desidia com ja ens te acostmat, a tot el que fa referència al medi ambient i sobretot si està aprop del Parc de La Devesa, aquest Bé Cultural d’Interès Nacional.