Amics de la Devesa

Amics de La Devesa és una forma de significar/identificar l’estimació d’aquelles persones, empreses, entitats, organitzacions, escoles, etc… per el Parc de La Devesa.

Volem que tothom que estimi La Devesa hi pugui posar el seu gra de sorra per a millorar aquest Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN) que tenim a la nostra ciutat. Un tresor amagat que voldrien moltes ciutats del món, deixat massa vegades a interessos privats i no pel gaudi de la comunitat en el seu dia a dia.

Es pot col·laborar sent «Amic de La Devesa» de moltes maneres. Des de fer una aportació econòmica puntual, fent-se soci/col·laborador, ajudar en els actes que fa la Plataforma Salvem La Devesa, liderar alguna activitat o programa d’esdeveniments, aportar iniciatives per a la millora del Parc, etc.

La Plataforma Salvem La Devesa, crearà una marca un segell per a poder distingir a tothom que hi col·labori.

Tothom hi és convidat, tothom hi és benvingut.

Fem del Parc de La Devesa, el Parc Urbà de referència en aquest món global.

Fem que la gent s’acosti a La Devesa, fem que la gent conegui La Devesa, perquè qui coneix estima i qui estima respecta i protegeix.

Feu-vos «Amics de la Devesa»

Vine i parlem

Per ser Amic de la Devesa, posa’t en contacte amb nosaltres, ho pots fer a través del telèfon o del e-mail o bé a través del nostre formulari de contacte. Estarem molt contents de sumar forces

Amics de la Devesa

Vine i ajudan's a
fer-ho possible!

Plataforma Salvem la Devesa

Espai cívic La Rosaleda
Passeig de la Devesa, 1
17001 – GIRONA

Tel. 654 464 482
salvemladevesa@salvemladevesa.org