Donacions

 

Suport a la Plataforma Salvem la Devesa

La Devesa de Girona constitueix una herència insubstituïble, que cal transmetre en les millors condicions a les generacions futures. La protecció, la conservació, l’acreixement, la investigació i la difusió del coneixement del patrimoni cultural és una de les obligacions fonamentals que tenen els poders públics.

La Devesa és el parc urbà més gran de Catalunya; més gran que el Parc Güell (17,18ha) i la Ciutadella de Barcelona (17,42ha) junts. Té una extensió de 40 ha i actualment està formada per un conjunt de 2540 plàtans (platanus hispànica o orientalis – occidentalis) que determinen la forma del parc. La seva edat és aproximadament de 160 anys i tenen una alçada de més de 55 metres.

Fes una aportació

El nostre principal objectiu és que la Devesa sigui un parc urbà on el que primi no siguin les activitats econòmiques sino els valors naturals del parc. Ajudan’s a tenir cura d’aquest patrimoni tan important de la ciutat de Girona.

Després d’indicar-nos la vostra aportació cal que feu la donació al número de Compte
ES38 0133 1423 7842 0000 2636 de l’Associació Plataforma Cívica Salvem la Devesa

10 + 13 =

Les vostres dades personals s’incorporaran en els fitxers de l’Associació Plataforma Cívica Salvem la Devesa únicament per a la finalitat d’incloure-us com a socis i enviar-vos les comunicacions referents a la nostra associació. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a salvemladevesa@salvemladevesa.org

La Devesa és el parc urbà més gran de Catalunya. Té una extensió de 40 ha i actualment està formada per un conjunt de 2540 plàtans.

Amics de la Devesa

Vine i ajudan's a
fer-ho possible!

Plataforma Salvem la Devesa

Espai cívic La Rosaleda
Passeig de la Devesa, 1
17001 – GIRONA

Tel. 654 464 482
salvemladevesa@salvemladevesa.org