Foto de la devesa de Joan Pere

Gran èxit de públic en l’entrega de premis del 3r Concurs de Fotografia del Parc de la Devesa «La Fulla d’Or».

Gràcies a tots els «Amics del Parc de La Devesa» que vàren omplir la sala de l’Espai Cívic La Rosaleda per conèixre de primera ma als guanyadors de les tres categories en que es presentava el concurs, Infantil, General i Denúncia.

Els guanyadors vàren ser, en la Categoria Infantil, 1r Premi per la Mailén Cesio, 2n Premi per l’Agustín Teclas i el 3r Premi per la Lara Baulida. En la Categoria General, el 1r Premi General per en Rafel Gaya, el 2n Premi per la Amanda Baque i el 3r Premi per la MªFernanda Pita. El Premi Denúncia el va guanyar l’Eduard Martinell.

Una de les novetas de l’acta va ser la presentació del trofeig » La Fulla d’Or» Amics del Parc de La Devesa, obra de tres artistes que han col.laborat cadascun d’ells en una part de la el.laboració del mateix, la Gemma Martin, l’Alfons Hosta i en Jaume Santana.

Gràcies a les empreses col.laboradores que han omplert de regals als guanyadors. Gràcies a la llibreria Abacus, al Restaurant Can Manolo, Electro Selecció, Escola Multi Foto, factoria 81, Kentia Floristeria, Morillo Fotografia, NoariKids i SIPmed.

L’exposició es podrà veura a l’Espai Cívic La Rosaleda durant tot el més de maig.

A partir de demà ja ens posem a treballar per la 4rta edició.