Salvem la Devesa · La plataforma

 

Qui som

Quan va néixer la plataforma Salvem la Devesa ho feia per sensibilitzar la societat gironina -i la d’arreu- al voltant dels seus objectius, un ideari que defensa aferrissadament -i que no deixarà de fer-ho mai, amb valentia- la vigència, la vitalitat, la història d’aquest paradís perdut que els veïns i tots els ciutadans de Girona volem mantenir, dignificar, netejar, endreçar…

Per a que els gironins del futur continuïn gaudint-lo lliurament i lluitin per conservar-lo com a homenatge a tots els que avui hem lluitat per conservar-lo.

Som gent que estimen el Parc de La Devesa. Ens uneix la misió de recuperar el parc, per a tots els ciutadans i les generaciosn futures.

Què volem

Un parc urbà que sigui l’orgull de la ciutat de Girona -per a residents i visitants- perquè tothom pugui gaudir-ne, passejar, jugar, fer esport, amb jocs infantils: és així de senzill. I el defensem en la seva total extensió -no volem més retallades-, pel seu valor natural, cultural i com a espai al servei de tots els ciutadans: un parc lliure de privatitzacions, fins i tot de les encobertes via municipal.

Un parc tranquil que respecti totes les normatives mediambientals; endreçat, net i segur. Una Devesa amb un bon manteniment que vigili la salut de l’arbrat i actuï conseqüentment, és així de senzill: estem en contra de la tala innecessària d’arbres, seria/és un assassinat.

Els usos del parc n’han de ser clars, transparents, consensuats… per damunt de tot, lliure d’usos que atemptin contra el seu valor natural, el de la seva flora i fauna. El parc, lògicament, ha d’estar obert a qualsevol activitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient, és així de senzill.

Volem un parc viu, ple de vida, net, cuidat, integrat i integrador

La junta directiva

La Junta Directiva, és l’òrgan col·legiat que té encomanades la gestió, administració i representació de l’Associació.

La composen:

  • President: Joan Vila

  • Vicepresidenta: Montserrat Puigdemont

  • Secretari: Juan Carlos Esporrín

  • Tresorer: Eduard Martinell

  • Vocal: Antoni Codina

  • Vocal: Cipri Duch

  • Vocal: Salvador Guardiola

  • Vocal: Joan Oliveras

  • Vocal: Maria Carmela Prat.

Els Estatuts

Publiquem els estatuts de la Plataforma cívica Salvem la Devesa

Vine i ajudan's a
fer-ho possible!

Plataforma Salvem la Devesa

Espai cívic La Rosaleda
Passeig de la Devesa, 1
17001 – GIRONA

Tel. 654 464 482
salvemladevesa@salvemladevesa.org